Dünya Mülteciler Günü Film Gösterimi ve Kokteyli, 17 Haziran 2004

17 Haziran 2004 tarihinde, Dünya Mülteciler Günü olması dolayısıyla Dolapdere Kampusünde verilen kokteylin ardından düzenlenen panele, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Gesche Karrenbrock, film yönetmeni Enis Rıza Sakızlı ve Mihriban Tanık konuşmacı olarak katıldılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Gesche Karrenbrock’un açılış konuşmalarını yaptığı etkinlik, yönetmenlerin konuşmalarının ardından yönetmenliğini Mihriban Tanık’ın yaptığı “İspanya’dan İstanbul’a Sefarad Şarkıları” ve yönetmenliğini Enis Rıza Sakızlı’nın yaptığı “Ayrılığın Yurdu Hüzün-Kayaköy” adlı belgesel film gösterimleri ile sona erdi.