Eğitim: “Kadın Cinayetlerini Azaltmaya ve Engellemeye Yönelik Politika ve Uygulamalar", 20-24 Temmuz 2015

"Kadın Cinayetlerini Azaltmaya ve Engellemeye Yönelik Politika ve Uygulamalar“ (Policy and Practice to Reduce and Prevent Femicide: Innovation and Sustainability of Actions and Research) konulu eğitim programı 20-24 Temmuz 2015 tarihleri arasında Avrupa’da Kadın Cinayetleri konusundaki COST Action kapsamında gerçekleştirildi. Eğitim Seconda Università degli Studi di Napoli Psikoloji Bölümü tarafından Società Italiana di Psicologia ve Società Italiana di Criminologia işbirliğiyle gerçekleştirildi. Konuşmacılar arasında Rebecca ve Russell Dobash, Dr. Aisha K. Gill, Marceline Naudi, Anna Costanza Baldry ve Rosa Logar vardı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Sevinç Eryılmaz da eğitime katıldı.

Eğitim hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız