Ar. Gör. Ceren Damar Şenel Armağanı Makale Çağrısı, 15 Ocak 2020

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Duyurusu

Fakültemiz İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalında Araştırma  Görevlisi olan Ceren Damar Şenel, 2 Ocak 2019 tarihinde akla, mantığa, vicdana ve hiçbir suretle insanlığa sığmayan bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Değerli meslektaşımız anısına Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi'nin Nisan 2020 sayısının Ceren Damar Şenel Armağanı olarak çıkarılmasına karar verilmiştir. Bu Armağan'a akademik çalışmalarınızla katkıda bulunmanız bizleri mutlu edecektir.

Yazılarınızı en geç 15 Ocak 2020 tarihine kadar cuhfd@cankaya.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Ar. Gör. Ceren Damar Şenel Armağanı'na çok değerli katkılarınız için Yayın Kurulu olarak şimdiden teşekkür ederiz.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi ULAKBİM tarafından  taranan ulusal hakemli bir dergi olup yayın ilkeleri için bakınız: http://cuhfd.cankaya.edu.tr/yayin-ilkeleri

► Yayın Kurulu:

Prof. Dr. Feriha Bilge Tanrıbilir