İnsan Hakları Aktivizmi (3) Toplantısı: Sınır Tanımayan Doktorlar, 3 Haziran 2006

3 Haziran 2006 tarihinde İnsan Hakları Aktivizmi (3) Toplantısı yapıldı. MSF (Médecins Sans Frontières) – Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü'nün temsilcileri Jean-Marc Biquet ve Dalita Çetinoğlu'nun İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin davetlisi olarak katıldığı İnsan Hakları Aktivizmi seminerinde, "Tıbbi Eylem ve Bir Uluslararası Örgütün Deneyimleri" tartışıldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Temsilciliği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilmiştir.