Merkez tarafından lise öğrencilerine yönelik insan hakları eğitimi verildi, 14 Aralık 2016

Bayrampaşa Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen "Eşitlik ve İnsan Hakları Projesi" kapsamında, İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi mensubu Uzman Araştırmacı Gökçeçiçek Ayata ve Öğr. Gör. Burcu Yeşiladalı tarafından, projeye dahil olan öğrencilere yönelik olarak insan hakları eğitimi verildi. 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen "Eşitlik İlkesi ve Ayrımcılık Yasağı" eğitiminde, insan haklarının gelişimi ile eşitlik ilkesi ve ayrımcılık yasağı üzerinde duruldu.